SEO – sökmotoroptimering

Genom att optimera er hemsida och skapa långsiktiga länkstrategier kan vi hjälpa ert företag att synas bättre i Googles träfflista. Vi erbjuder effektiv sökmotoroptimering med resultat.

I vårt standard SEO-paket ingår:

Research
Första steget är att undersöka marknaden och er bransch. Vilka konkurrenter har ni på internet? Vilken målgrupp vill ni nå med marknadsföringen?

Accessibility
Andra steget är att säkerställa att all information på er webbsida är tillgänglig, både för sökmotorer och användare. En tumregel är att om er webbsida inte är fullt tillgänglig för en skärmläsare så är den inte häller det för sökmotorer.

Innehåll och nyckelord
Under tredje steget sker en genomgång av samtliga sidor på er webbsida. Finns rätt nyckelord representerade? Stämmer innehållet med nyckelorden ni vill nå framgång med?

Länkutveckling
Fjärde steget är att skapa en långsiktig länkstrategi, här skapar vi inlänkar till er webbplats som leder trafik från länkarna och ger högre rankning på sökmotorerna. Organisk tillväxt är viktig när det gäller länkar, så relevanta länkar kommer läggas till regelbundet till er webbplats under 1 års tid.

Web 2.0
Femte steget är att integrera er webbsajt med vad som ofta benämns som web 2.0 sidor, det kan handla om att skapa en tillvaro på sociala medier som Facebook, finnas i företagssök eller synas på Stumbleupon.

Uppföljning
Vi kontrollerar regelbundet resultaten som er webbplats uppnår och uppdaterar den när ny forskning tillgängliggörs inom SEO.
Nya rapporter för din webbplats plockas fram varje kvartal för att du som kund ska kunna se vilket resultat din SEO gör för dig.

För mer information och aktuella priser begär offert.

Fri rådgivning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Script av Dagon Design