Partners

Hemnu Fastighetsmäklare – Mäklare Stockholm – Mäklare Solna
Hemnu säljer bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus, tomter och fastigheter i Stockholm och hela Sverige.

Hemnu grundades 2013 med målet att erbjuda kundnytta genom hög exponering på Internet och erbjuda en trygg bostadsaffär.

Vår grundidé är att ständigt utveckla och behålla en stark marknadsposition på Internet och därmed främja en god och hållbar marknadsutveckling på fastighetsmarkanden för privat personer och företag.

Vår grundmodell baserar sig i det konventionella sättet att arbeta som fastighetsmäklare med innovation inom teknik och marknadsföring. Våra medarbetare arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål. Hemnu är den snabbast växande fastighetsmäklarbyrån på nätet. Hemnu har även en tjänst som heter Hitta Mäklare.

För att hitta mäklare besök: Hitta Mäklare

Sälja bostad? Fri värdering? Fastpris?
Är du nyfiken på vad din bostad kan vara värd? Kontakta oss så hjälper vi dig med fri värdering och råd för att lyckas med en riktigt bra bostadsaffär. För fri värdering ring 08-778 11 77 eller besök Sälja Bostad

Cancerstödfonden
Cancerstödfondens mål är att skänka 75 % eller mer av insamlade medel till hjälp för cancersjuka enligt stiftelsens ändamål: ”Stiftelsens ändamål skall vara att främja, vidmakthålla och utveckla vården av cancersjuka i Sverige, utöva hjälpverksamhet bland behövande som drabbats av cancer bosatta i Sverige och i viss mån främja medicinsk vetenskaplig forskning om cancer i Sverige.

Cancerstödfonden

Cancerloppet
Ajour Events anordnar Cancerloppet åt Cancerstödfonden. Målet är att samla in pengar till cancerdrabbade. Var med och spring för livet! Du kan gå, jogga eller springa – allt för att bidra till cancerdrabbade. Varenda krona som samlas in går direkt till Cancerstödfonden och bekämpningen av cancer. Loppet kommer att ha en rad sponsorer som bjuder på trevligheter längs loppet och under dagen. Är du företagare och intresserad av att vara sponsor? Skicka ett e-post meddelande till info@cancerloppet.se så kan vi berätta mer.
Var med i kampen mot cancer – spring för livet och delta i Cancerloppet!

Cancerloppet

Bolagscentralen – Kommersiella Fastigheter – Köp & Sälj Företag
Köp och Sälj företag med Bolagscentralen. Köp lagerbolag och bolagsbildningar från Bolagscentralen. Att köpa ett lagerbolag från Bolagscentralen är ett snabbt och enkelt sätt att starta aktiebolag som dessutom är mycket prisvärt. Allt är klart inom 2tim! Kom igång med en ny verksamhet omgående utan att vänta på registrering av bolaget och få hjälp med upprättandet av all bolagsformalia och registreringshandlingar. Bolagscentralen kan alla bolagsformer.

Bolagscentralen

Boka Artist
För att möta Sveriges behov av nya artister, startades Boka Artist. Vi förmedlar alla typer av artister. Boka Artist förmedlar artister med utgångspunkt från Stockholm. Vi arbetar långsiktigt för att främja våra artisters karriärer i Sverige och internationellt. För att Boka Artist besök:

Boka Artist

Brum Brum – Bilsida – Bilfirma – Bilhandlare – Köp & Sälj begagnad bil

Brum Brum en bilsida du pratat om sen liten!

När vi var små fick vi lära oss hur bilen låter… Brum Brum…!

När vi blivit stora kallar vi det något annat.

Brum Brum är något vi alla känner till, något vi alla sagt, något vi alla har en erfarenhet av!

Här kommer Sveriges i särklass fetaste bilsida att utvecklas! Håll utkik! Tills dess… Brum Brum…!

Brum Brum

Ajour Events
Ajour Events är en event- och PR-byrå i Stockholm som tillhandahåller expertis inom områdena event, PR och kommunikation. Vi möjliggör event från idé till verklighet. Vi vill ge dig, dina kollegor och dina kunder den där speciella upplevelsen.

Något som ni minns, något som ni lär något av, något som ger resultat.

Vi hjälper våra klienter att stärka sina relationer med sina kunder och även med den egna personalen. Våra medel är att arrangera företagsevents, konferenser, upplevelser och teambuilding.

Ajour Events leder er genom ett lyckat event – från planering och genomförande till uppföljning och statistik.

Håll er uppdaterade med Ajour Events på det senaste inom event!

Ajour Events

Ambassadregistret – Hitta Ambassad – Ambassader
Hitta ambassad på Ambassadregistret. Vi har alla ambassader i ett register.

Ambassaderegistret

Campingdelen – Hitta Camping- Campingplatser
Hitta camping på Campingdelen . Vi har alla campingplatser i hela Sverige.

Campingdelen

Mäklarregistret – Hitta Mäklare – Fastighetsmäklare
Hitta mäklare på Mäklarregistret. Vi har alla fastighetsmäklare i hela Sverige.

Mäklarregistret

Bandito – Snus
Bandito snus mer snus för pengarna.

Bandito

Stockholm Bygg Städ Renovering – SBSR
Stockholm Bygg Städ Renovering erbjuder en komplett tjänst! Vi har bygg, städ, och renovering. Nybyggnad, tillbyggnad eller kanske ombyggnad? Byggstädning Stockholm? Dags för renovering?

Sbrs

Delwar Group – Webbyrå Stockholm
Webbyrå Stockholm. Delwar Group är en webbyrå i stockholm som utför webbproduktioner, hemsidor, internetmarknadsföring, seo, sökmotoroptimering med mera. Behöver du en webbsida i Stockholm har du kommit rätt!
Allt från logotyper till färdiga hemsidor!
Webbproduktion
Vi utför webbproduktion, gör hemsidor som är sökmotorvänliga och användarvänliga. Allt från logotyper, grafisk design till färdiga hemsidor. Vi kan även skriva samtlig text och ordna fram lämpliga bilder till er nya hemsida.
Internetmarknadsföring
Internetmarknadsföring växer så det knakar. Att marknadsföra sitt företag på nätet är ett måste för att synas och ta marknadsandelar och expandera. Vi hjälper till med internetmarknadsföring, oavsett vad det gäller!
Sökmotoroptimering
Delwar Group arbetar med SEO, sökmotoroptimering. Vill du hamna högt på google? Då kan vi hjälpa dig.
Annonsera på nätet
Att annonsera på nätet är väldigt populärt och mycket billigare och effektivare än vanlig TV-reklam och Radio reklam. Vi hjälper företag annonsera på olika sidor och plattformar på nätet.
Webbpaket
Vår webbyrå har olika webbpaket som passar små, medel och stora företag.
Priser från 10 000kr, 20 000kr, 30 000kr och anpassade priser för större projekt.
För mer information RING 08-751 05 55 eller skicka e-post till: info@delwargroup.se

Delwar Group

Bollywood Museum
Bollywood has become the popular name for commercial Hindi-language cinema produced in Mumbai (formerly Bombay) and is considered the national cinema of India. Bollywood museum is a museum with all Bollywood actors and information about them.

Bollywood Museum

 

Fredrik Landergren

Fredrik Landergren utbildade sig på Konstfack i Stockholm 1984-89. Han debuterade redan under sin studietid på Galleri Händer i Stockholm 1987. Han har sedan dess ställt ut på gallerier och konsthallar över hela Sverige; bl.a på Galleri Doktor Glas, SAK, Konstepidemin, och Konstnärshuset. Ofta med medial uppmärksamhet. Bland annat i DN, SvD. SVT´s kulturnytt, Sveriges Radio, TV4, Månadsjournalen, tidningen VI, Metro, m.fl.

Deltog i utställningen Northern Lights – Contemporary Swedish Art på konstmuseet i Vero Beach (USA), med bl.a. Lena Cronqvist.

Landergren målar i realistisk stil, ofta med motiv från privatsfären. Också känd för stora stadsmotiv från Stockholm och landskapsmåleri från Bohuslän. Kännetecknande är de ibland förekommande slöjorna av gulaktiga lasyrer över delar av vissa målningar. Som en gåtfull hinna mellan betraktaren och konstverket.

Landergren målar också beställningsporträtt. Bland annat av Jan Stenbeck, Anders Scharp.
Fredrik Landergren arbetar även med offentliga konstnärliga gestaltningar, företrädesvis mosaik och kakel, men även emalj.

Tavlor av Fredrik Landergren

Människans livs ansikten, sju mosaikbilder infällda i en rutig klinkerbakgrund på en 36 meter lång vägg vid bussterminalen till Fruängens tunnelbanestation i Stockholm. Samt en stor ansiktsmosaik infälld i rutig klinkerbakgrund av rödvita toner, ovanför trappan i biljetthallen, 2005. Beställare SL.

Porträtt av Helene Schjerfbeck, Carl Fredrik Hill, Ernst Josephson och August Strindberg på husfasad, Valentin Sabbats gata 11 i Vasastan i Stockholm, 2009. Beställare Folkhem /byggmästare Sven-Harry Karlsson.

Adam och Eva, kv. Lustgården, Lindhagensgatan 108, på västra Kungsholmen. Två stora ansiktsmosaiker på sockeln invid vardera entré till bostadshuset. Mosaikerna består av tre delar; ansikte, landskapsbild (edens lustgård), samt undertill en streckkod för människans genom. Beställare Stockholmshem /arkitekt Lars Werner, 2012.

Fredrik Landergren