Flytthjälp

Genom vår flytthjälp tar du kontroll över din befintliga hemsida och det blir enkelt för dig att förändra, uppdatera och sökmotoroptimera hemsidan. Vi hjälper dig att flytta din befintliga hemsida. Denna tjänst är ämnad för dig som idag har en befintlig hemsida i en annan miljö som du vill ersätta med nytt webbhotell.

Ring oss på 070-751 83 00 så berättar vi mer!

Ta kontroll över din hemsida

Din hemsida är idag sannolikt ditt viktigaste skyltfönster. Därför är det en absolut nödvändighet att du som företagare tar kontroll över din hemsida och ser till att den är uppdaterad, sökmotoroptimerad och levande. Vi kan hjälpa dig att flytta din befintliga hemsida till ett bättre webbhotell. Därmed blir det enkelt för dig att förändra, uppdatera och sökmotoroptimera din hemsida. Du får kontroll över ditt viktigaste skyltfönster och ges rätt förutsättningar att lyckas på Internet.

Genom vår flytthjälp bygger vi upp din befintliga hemsida på ett korrekt sätt med layouter och sidor, så att blir enkelt för dig att vidareutveckla hemsidan. I samband med överlämningen går vi igenom hemsidan och instruerar dig hur du skall underhålla hemsidan.
Genom vår flytthjälp får du kontroll över din hemsida!
Hur går flytthjälpen till?

Våra flyttuppdrag genomförs enligt följande projektplan:

Uppstartsmöte
Vi flyttar in befintlig hemsida till önskat webbhotell
Testpublicering för synpunkter
Lansering av er sida på ert nya webbhotell

Varje flyttuppdrag offereras separat och priset baseras på omfattningen av den befintliga hemsidan.

Flyttuppdraget startar i nära anslutning till dag för accept av offert och är normalt sett slutfört ca 14 dagar efter startpunkten. Vid accept av offert faktureras 50% á conto. Resterande belopp faktureras i samband med leverans och överlämning av uppdraget.

Kontakta oss på 070-751 83 00 så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig.

Fri rådgivning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Script av Dagon Design